Wandpanelen

Bekijk ons assortiment wandpanelen. Wandpanelen zijn de grootste trend van dit moment! Wij hebben de beste kwaliteit.

Verschillende type wandpanelen van Top kwaliteit

Wandpanelen van alleen de beste kwaliteit, dat is wat DecoDesign biedt

Wandpaneel onbehandeld eiken

De onbehandelde eiken wandpanelen passen perfect in elke woning. De zachte kleur en structuur breng veel rust en charme!

DecoDesign

Wandpaneel licht eiken

De wandpaneel licht eiken is een wat lichter bewerkte variant. Hierdoor breng je met gemakt wat lichtere kleuren toe aan je woning.

DecoDesign

Wandpaneel Houtkleurig eiken

Een echte houtkleurige wandpaneel zoals we de kleur van hout kennen. Ideaal om een ”houten look en feel” te creëren. 

DecoDesign

Wandpaneel mokka eiken

Opzoek naar opvallende wandpanelen? De mokka eiken wandpaneel val direct op! Door de donkerdere kleur is het een echte eye catcher. 

DecoDesign

Wandpaneel Lichtbruin noten

De wandpaneel lichtbruin noten is een nieuw design van het merk ”Floer”. Deze wandpanelen zijn uitermate populair voor in veel verschillende type woningen, appartementen en zelf jachten.

DecoDesign

Wandpanelen zijn de nieuwste trend!

Wandpanelen, ook wel latjesmuren genoemd, zijn de nieuwste trend in Nederland. Met deze prachtige houten muren creëer je zoveel extra sfeer in huis en maak je iedere kamer een stuk warmer. De trend is over komen waaien uit Denemarken en sinds kort in steeds meer woningen in Nederland te bewonderen. Naast vloeren, zijn er nu ook wandpanelen te koop bij DecoDesign!

De makkelijkste manier om een ”latjesmuur” te realiseren in huis is als je kant-en-klare wandpanelen koopt met latten. In essentie zijn die panelen afgewerkt met een zwart vilt waarop de latten al perfect bevestigd zijn. Het zwarte vilt zorgt  ook voor een verbeterd akoestiek in huis, wat natuurlijk een mooie bijkomst is. Wandpanelen zou je zelf kunnen plaatsen, maar ook wij kunnen ze voor je plaatsen. 

Het kan bijna niet fout gaan met deze stijlvolle wandpanelen. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een latjesmuur achter je bed in de slaapkamer, in de gang of in de hal, in de woonkamer of achter de eetkamertafel. Daarnaast kan je met de flexibiliteit van wandpanelen er ook voor kiezen om een deel van de muur te doen!

Kom wandpanelen bekijken

Al onze wandpanelen zijn te bekijken in onze winkel in Groningen. Kom gezellig langs en zie, voel en ruik welke wandpanelen het beste bij u past. In onze winkel zijn alle wandpanelen die u op onze website vind altijd op voorraad.

U kunt altijd langs komen, of gemakkelijk een afspraak maken!

Scroll naar boven