Traprenovatie

Bij Decodesign pakken we het graag in één keer goed aan. Vandaar dat we bijpassende traprenovatie kunnen doorvoeren om een mooie overgang van de vloer naar de trap te creëren.

Laat de vloer overlopen op de trap

De trap is een essentieel onderdeel van de woning, het verbind namelijk alle verdiepingen van uw woning. Het renoveren van uw trap is dan ook zeker iets wat u in overweging moet nemen wanneer u een nieuwe vloer laat leggen. DecoDesign kan u helpen om het hele plaatje in één keer goed aan te pakken. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw woning!

Een goede match

Samen bekijken we hoe we de vloer het beste kunnen matchen met de trap. We bespreken uw wensen en creëren een goede match. Kom langs in onze winkel om alle mogelijkheden te bespreken!

Oude trapbedekking verwijderen

De oude trapbedekking moet professioneel en vakkundig verwijderd worden. Onze vakmensen weten hoe ze dit het beste kunnen doen om problemen bij de nieuwe bedekking te voorkomen.

De trap match perfect met de vloer

Wanneer de trap voorbereid is om de nieuwe bedekking te leggen, gaan we aan de slag. Vaak heeft u al binnen 1 dag een compleet nieuwe trap die perfect match met de vloer!

Waar traprenovatie wel niet goed voor is

Het renoveren van uw trap is niet alleen goed voor de sfeer binnen uw woning. Een traprenovatie heeft namelijk meerdere voordelen! Al helemaal wanneer we het opwegen tegen het compleet vernieuwen van de trap. Traprenovatie is namelijk een stuk goedkoper en heeft uiteindelijk hetzelfde effect. 

Als uw trap niet rot is of echt toe aan vervanging, is renovatie de beste oplossing!

Zo is traprenovatie ook een stuk duurzamer. Alleen de trapbedekking dient verwijderd te worden waardoor er in de meeste gevallen veel hout bespaart kan worden. Vaak is het namelijk zo dat de trapbedekking toe is aan vervanging, terwijl de fundering van de trap nog tientallen jaren mee kan. Daarnaast kan je voor het renoveren van trap bij ons kiezen voor duurzame materialen die ook jaren meegaan. Goed voor de portemonnee en het milieu!

Het vervangen van de trap heeft veel nadelen die u met renoveren omzeilt. Zo zal bij het vervangen van de trap nieuw houten gebruikt wordt dat nog gaat werken, dit zal zorgen voor veel meer kraakgeluiden en eventuele scheurtjes in de trapbedekking. Ook zal het vervangen van de trap niet van het een op de andere moment gebeurd zijn. Lastig als je boven naar de badkamer en de slaapkamer moet. Een traprenovatie is al binnen 1 dag gebeurd! 

Kom ideeën opdoen in Groningen!

Al onze vloeren en trapbedekkingen zijn te bekijken in onze winkel in Groningen. Kom gezellig langs en zie, voel en ruik welke vloer en/of type traprenovatie het beste bij u past. In onze winkel zijn alle vloeren die u op onze website vind altijd op voorraad.

U kunt altijd langs komen, of gemakkelijk een afspraak maken!

Scroll naar boven