Over ons

DecoDesign vloeren is de vloerenwinkel in Groningen waar u terecht kunt voor een nieuwe vloer van top kwaliteit. Wij werken niet met belachelijk hoge vierkante meter prijzen, wel met eerlijke en actuele prijzen.

Vloeren inclusief levering en leggen is mogelijk! 

Een vloer is de fundering van de woonsfeer. Een vloer combineert alle elementen in de woning en bepaald of er een industriële-, warm- of formele sfeer heerst. Bij DecoDesign vind u altijd wel een vloer die de fundering voor uw woonsfeer kan zijn!

DecoDesign Vloeren
11203681-scaled.jpg

Wat onze klanten zeggen

DecoDesign vloeren heeft ons geadviseerd over de beste type vloer in onze woning. Daarnaast hebben ze ook gekeken naar een mooi ontwerp dat past bij ons interieur. Het eindresultaat is prachtig geworden!
Anna Bergen
Snelle vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Geen gezeur en het was direct duidelijk wat het ging kosten.


Tony Adam
Een praktische zaak met alle nodige kennis met betrekking tot vloeren en traprenovatie. Wij hebben zowel de vloer als de trap laten vervangen door DecoDesign. Alles is naar wens en vlot verlopen.
Joël Reign
Een zeer breed assortiment waardoor we de perfecte vloer hebben weten te vinden voor in ons huis. Na wat twijfelen over PVC en laminaat, hebben we op advies van DecoDesign vloeren gekozen voor een duurzame PVC vloer.
Suzanne van Lunteren

Kom vloeren bekijken

Al onze vloeren zijn te bekijken in onze winkel in Groningen. Kom gezellig langs en zie, voel en ruik welke vloer het beste bij u past. In onze winkel zijn alle vloeren die u op onze website vind altijd op voorraad.

U kunt altijd langs komen, of gemakkelijk een afspraak maken!

Scroll naar boven