Onze vloeren

Bekijk ons assortiment vloeren. DecoDesign Vloeren heeft een uitgebreid assortiment met de beste kwaliteit. 

  • PVC
  • Laminaat
  • Plinten
  • Ondervloeren

Verschillende type vloeren van Top kwaliteit

Vloeren van alleen de beste kwaliteit, dat is wat DecoDesign vloeren biedt

Laminaat vloer

Welke vloer past bij u?

Laminaat is een erg gewilde vloer, want je ziet bijna niet het verschil met een echte houten vloer. Doordat laminaat betaalbaarder is, heb je de hout-look en past het bet in je budget. Laminaat is ook perfect geschikt voor vloerverwarming.  hoe dikker de laminaatplank, hoe duurzamer de vloer is en hoe minder geluid het geeft wanneer je over het laminaat loopt. 

 

PVC is een stijlvolle kunststof vloer met veel voordelen. Zo is een PVC vloer vochtbestendig en uitermate geschikt voor vloerverwarming. Deze vloer is net zo mooi als echt hout of steen, altijd warm aan je voeten door de warmte-isolatie, en ook nog eens geluiddempend. PVC leg je eenvoudig en direct op de ondergrond. Eigenlijk is een PVC vloer dé ideale en duurzame vloer.

Een tapijt vloer is een lekker zachte en warme ondergrond voor uw voeten. Tapijt zorgt direct voor warmte en sfeer in elke kamer van uw huis. Leg uniek tapijt in de kinderspeelkamer, op de trap of in de slaapkamer. Nooit meer koude voeten bij het opstaan. Deze vloer is de budgetvriendelijke oplossing voor grote ruimtes. Ga voor behaaglijke voeten!

Kom vloeren bekijken

Al onze vloeren zijn te bekijken in onze winkel in Groningen. Kom gezellig langs en zie, voel en ruik welke vloer het beste bij u past. In onze winkel zijn alle vloeren die u op onze website vind altijd op voorraad.

U kunt altijd langs komen, of gemakkelijk een afspraak maken!

Scroll naar boven